Χου-ις-Χου

Μπέλος & Μπάμπης… Δύο αδέρφια αχώριστα, καμωμένα από κατάμαυρη ζάχαρη. Λατρεύουν το φαγητό και τις γυναίκες. Βρέθηκαν σε μια σακούλα στον κάμπο πεταμένα και επιβίωσαν θηλάζοντας τη μάνα του Μόργκαν που μόλις τον είχε γεννήσει μαζί με τα τρία αδέρφια του. Ο Μπάμπης αγαπά όλο τον κόσμο. Ο Μπέλος αγαπά τη σάρκα μικρών παιδιών και γι’ αυτό και το ψευδώνυμο «ο αποκεφαλιστής με το παιδικό χαμόγελο». Ο Μπάμπημπελ(ος) είναι ιδρυτής του κινήματος του τσιτσινισμού. Θανάσιμος εχθρός τους ο μοχθηρός Αγελάδας με τους ουράδες του.

 

Μάγια… μαγιονέζα, μαύρη, το κορίτσι της Μυρτώς. Ψυχιατρική περίπτωση σκύλου. Κόρη ενός λύκου και ενός πηδηχτού τρίποδου. Το όνομα της βγαλμένο με αφορμή την προφητεία της συντέλειας του κόσμου. Ο κόσμος δεν τελείωσε αλλά η Μάγια επιμένει στις προσπάθειες της να τον τελειώσει. Ταλαιπωρημένη από τα ψυχιατρικά ιδρύματα του τόπου μας, ζει το τελευταίο διάστημα σε ένα νησί υπό κατ’ οίκον περιορισμό με 24ωρη επίβλεψη ειδικών.

 

Μόργκαν… ο γκρίζος στριφνός γάτος που δεν κάνει ποτέ χαρές παρά μόνο όταν ονειρεύεται μακελεμένα δίποδα. Κατέχει συμπαντικές αλήθειες που τον εμποδίζουν να συνυπάρχει με τα άλλα γατιά τα οποία αποκαλεί πλέμπα.

 

Κατερίνα… η αγαπημένη μου γυναίκα, ο έρωτας της ζωής μου και όλα αυτά που δεν μου βγαίνουν να γράφω ποτέ. Φιλόλογος που θέλει να υιοθετήσει τους ουράδες όλου του κόσμου αλλά εγώ στέκομαι εμπόδιο. Δυο ουράδες και ο χοντρός μας γάτος είναι αρκετοί. Την λατρεύω κλπ κλπ κλπ

 

Μυρτώ… η μικρή αδερφή της γυναίκας μου ή αλλιώς ο φίλος μου ο Καρπόζηλος που φτιάχνει πράγματα και πίνουμε μπύρες. Καλλιτεχνικής φύσης και τέτοια. Τον αγαπάω τον Καρπόζηλο.

 

     Γιώργος… ο υποφαινόμενος. Μουτζούρες, ταινίες τρόμου και τσιζ κέικ.